3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI YAYINLAYAN BAŞKAN YILMAZ; “SEVGİ HER ENGELİ AŞAR.” DEDİ.

ABONE OL
2 Aralık 2020 10:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi, “Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, bu konuda farkındalığın arttırılmasına yönelik özel günlerden biridir. Ancak engelli vatandaşlarımız yılın bir günü ya da belirli bir haftasında hatırlanmamalıdır. Engellilerimiz toplumumuzun ayrılmaz birer parçasıdır. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, geleceğe umutla bakan, sosyalleşen, üreten mutlu bireyler olarak yaşamalarını sağlamak; ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin kısacası tüm insanların ortak sorumluluğudur.
Bizler, engelli vatandaşlarımızın her daim hizmetindeyiz. Otizmliler Sosyal Tesisi ve Umut Kafe’de onlara hem istihdam sağlıyor hem de kendilerine ait bir mekan sunarak sosyalleşmelerine destek oluyoruz. Engelsiz bir Antakya hedefliyor ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
Engellerimizi hissettirmeyecek engelsiz bir yaşam dileği ile tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli