A.HATAYSPOR LİGE DÖNÜYOR

A.HATAYSPOR LİGE DÖNÜYOR

ABONE OL
21 Mart 2023 22:08
A.HATAYSPOR LİGE DÖNÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’den çekilen Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş takımın gelecek sezonun planlamasını anlattı.
Asrın felaketi sonrası ligden çekilme kararı alan kulübün onursal başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor ve diğer branşlarla yeniden liglere dönmeyi hedeflediklerini belirterek, “Depremde çok büyük yara aldık, insanlarımız çok üzgündü ve o şartlarda müsabakalara devam etme şansımız yoktu. Hem Hatayspor hem de süper liginde yer aldığımız branşlardan çekildik ama 2023-2024 sezonunda Hatayspor ve diğer tüm branşlarımızla liglerde yer almak istiyoruz. Aynı şekilde bıraktığımız yerden devam edeceğiz.” diye konuştu.
Bu yöndeki hazırlıkların yönetici ve hocalar tarafından yapıldığını aktaran Savaş, “İnşallah takımlarımızın müsabakalara başlaması, şehrimiz adına moral ve motivasyon kaynağı olacaktır. Bu nedenle önümüzdeki yıldan itibaren takımlarımızın liglerde boy göstermelerini istiyoruz.” dedi.
Savaş ayrıca “Büyük ihtimalle İstanbul, olmazsa Ankara gibi bir yerde takımı konuşlandıracağız. Antrenmanlarını orada yapacaklar ama iç saha maçlarımızı Hatay’da oynatmak istiyorum çünkü insanlarımızın Atakaş Hatayspor’a ihtiyaçları var. En ihtiyaç duyulan günde takımımızı şehrimizde görmek istiyoruz.”

En az 10 karakter gerekli