ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL ANTAKYA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL ANTAKYA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ABONE OL
25 Şubat 2021 11:06
ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL ANTAKYA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay 7. Olağan İl Kongresine katılmak için Antakya’ya gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Antakya Belediyesi’ni ziyaret etti.
Antakya Belediyesi ana hizmet binasına gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hatay Valisi Rahmi Doğan, İlçe Belediye Başkanları, İş Adamı Fuat Tosyalı, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri hazır bulundu.
Antakya Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisi ile karşılanan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bu yıl BAL liginde mücadele edecek olan Antakya Belediyespor futbol kulübü ve Antakya Belediyesi Kadın Voleybol takımı ile hatıra fotoğrafı çekilerek başarılar dileğinde bulundu.
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın makamına da ziyaret gerçekleştiren Bakan Gül, Başkan Yılmaz’ın hizmetleri hakkında bilgi aldı, çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.
Başkan Yılmaz, Bakan Gül’ün belediyeye teşriflerinden onur duyduğunu ifade ettiği konuşmasında; “ Sayın Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül belediyemize teşrif ettiler. Milletvekillerimiz, Sayın Valimiz, Meclis Üyelerimiz ve Antakya Belediyesi ailesi olarak halk oyunları ekibimiz, sporcularımız ve tüm kadromuzla karşıladığımız Sayın Bakanımızın ziyareti bizleri onurlandırdı. Sayın Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Bakan Gül ise konuşmasında; “Medeniyetlerin buluşma noktası, kardeşlik şehri Hatay’dayız.
Bu kardeşliği Hatay’ın her caddesinde, her sokağında yaşatan hemşehrilerimize muhabbetlerimi sunuyorum.” sözlerine yer verdi.
Başkan Yılmaz ziyaretin sonunda Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e çeşitli hediyeler takdim ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

En az 10 karakter gerekli