AK Parti Defne gençliği Özyurt'a emanet

ABONE OL
18 Kasım 2020 07:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Defne Gençlik Kollarının 3. Olağan Kongresi , Ak Parti Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt’un başkanlığında ilk defa Defne ilçesinde yapıldı. Korona virüs tedbirleri kapsamında saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, divan üyeleri seçildikten sonra Yusuf Özyurt AK Parti Defne Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçildi.
ÖZYURT: BU ŞARKI BURADA BİTMEZ
Özyurt Kongrenin açılış konuşmasında, “ Sayın Divan üyeleri, Genel Merkez Başkan Yardımcımız Alperen Bozdağ , Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Akdeniz Bölge Koordinatörü Mehmet Mesut Tanrıkulu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, Önceki Dönem İl Gençlik kolları Başkanı Şaban Kurt ve Defne İlçe Başkanı Mehmet Döner Kongremize hoş geldiniz şeref verdiniz. Kıymetli yol arkadaşlarım bugün yaptığımız kongrenin bizler için meşakatli bir yolun başlangıcı olduğunun bilincindeyim. Bizler bu Yolda omuz omuza vererek liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır bir gençlik olacağız. Bugün burada devraldığımız sancağın ağırlığını ve kıymetini bilerek daha ileriye taşıyacağız. Allah’ın izniyle bizler 2023’ün Gençliği, 2053’ün aktörleri , 2071’in yol göstericileri olacağız. Bugüne kader partimize emek vermiş tüm Başkanlarıma ve Yönetime teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın bir sözünü hatırlatarak konuşmamı bitirmek istiyorum, ‘Bu şarkı burada bitmez’ Allah’a emanet olun” dedi.
BOZDAĞ, ÖZYURT’A MAZBATASINI VERDİ
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Alperen Bozdağ, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Akdeniz Bölge Koordinatörü Mehmet Mesut Tanrıkulu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, Önceki Dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt, Defne İlçe Başkanı Mehmet Döner ve Diğer İlçelerin Gençlik Kolları Başkanları, Yusuf Özyurt’a mazbatasını verdi.

En az 10 karakter gerekli