Akdeniz Masterler Federasyonu fikstürü çekildi

Akdeniz Masterler Federasyonu fikstürü çekildi

ABONE OL
25 Ekim 2021 12:18
Akdeniz Masterler Federasyonu fikstürü çekildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 – 2022 sezonu Akdeniz Masterler Federasyonu fikstür çekimi Samandağ Vetranlar Spor Kulübü Derneği ve Samandağ Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

24 Ekim 2021 Pazar günü saat 12:00’da Samandağ Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleşen kura çekimine Federasyon bünyesinde bulunan 21 takımın temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda açıklamaların ardından kura çekimleri yapıldı. Akdeniz Masterler Federasyonunda bu yıl 21 takımın mücadele edeceği belirtilerek, katılımcılar misafirperverliklerinden dolayı ev sahibi takım Samandağ Vetranlar Spor Kulübü Derneği ve Samandağ Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Organizasyonda söz alan Samandağ Vetranlar Spor Kulübü oyuncusu ve aynı zamanda Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir; “Samandağ Vetranlar Spor Kulübü olarak sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Öncelikle Federasyonumuza böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Veteranlar, futbolun en saf halidir. Çocukluğumuzda mahallelerimizde oynarken çıkarsız oynardık, keyif almak amacıyla eğlencesine oynardık. Günümüzde futbolun profesyonelleşmesi ile iş biraz daha ekonomiye bakıyor. Biz şu anda futbolun en saf, en zevkli halini yaşıyoruz. Bu anlamda umarım uzun yıllar bunu sağlıklı bir şekilde yapabiliriz. Tekrar hepiniz hoş geldiniz” ifadelerine yer verdi.

3 grupta 7’şer takımdan toplam 21 takımın katılımı ile mücadeleler gerçekleşecek.

Yapılan kura sonucunda gruplardaki takımlar; 

A GRUBU:  Bahçe, Kahraman Maraş, Payas, Körfez Demirgücü, Osmaniye, Samandağ, Osmaniye Yeniocak

B GRUBU:  Düziçi Kültür, Ceyhan, Dörtyol, İskenderun 5 Temmuz, İskenderun V. , Hatay Güneyler, Düziçi

C GRUBU:  Kınık, Kilis, Erzin, Denizciler, Zülüflühan, Hatay 1967, Haruniye

En az 10 karakter gerekli