Altınözü Süt TDİOSB hayırlı olsun!

Altınözü Süt TDİOSB hayırlı olsun!

ABONE OL
15 Şubat 2022 22:25
Altınözü Süt TDİOSB hayırlı olsun!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Süt TDİOSB Projesi ile Türkiye’nin süt üretimine 50 bin ton katkının yanı sıra iki bin kişiye istihdam imkanı sağlanacak. Başkan Sarı, projede emeği geçen herkese teşekkür etti ve projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi
Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Altınözü’ne müjde niteliğinde bir haber geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı, Hatay Altınözü Tarım Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Projesi kapsamında ülkenin süt üretimine 50 bin ton katkının yanı sıra iki bin kişiye istihdam imkanı sağlanacağını açıkladı.

 
Enek bölgesinde 1,7 milyon metrekarelik alan kurulacak olan OSB faaliyete geçtiğinde 120 işletmeyle birlikte 3 sanayi tesisi ve 11,4 bin büyükbaş kapasiteyle hizmet verileceğini açıklayan Bakanlık, projeyi “Hatay’a değer” başlığıyla duyurdu.
BAŞKAN SARI: HAYIRLI OLSUN ALTINÖZÜ’M
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü’ne kazandırılan Süt TDİOSB Projesi’nde emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. Projenin Altınözü’ne hayırlı olmasını dileyen Başkan Sarı “Değişen, Gelişen ve Güzelleşen ilçemiz Altınözü’müze kazandırılan projede emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a, İl Başkanımız Sayın Adem Yeşildal’a, başta bölge Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şanverdi, Sayın Hacı Bayram Türkoğlu, Sayın Hüseyin Yayman, Sayın Abdulkadir Özel ve Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik’e şahsım ve ilçem adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Hayırlı olsun Altınözü’m” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli