“Altınözülü gençler futsalla kaynaşıyor”

“Altınözülü gençler futsalla kaynaşıyor”

ABONE OL
28 Kasım 2021 19:22
“Altınözülü gençler futsalla kaynaşıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Kaymakamlığı koordinasyonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile ilçede eğitim gören Türk ve Suriyeli öğrencilerin kaynaşmaları amacıyla futsal turnuvası düzenleniyor.

  “Ver Elini Kardeşim Hayata Gol Atalım’’ Projesi Futsal Turnuvası kapsamında liseler arasındaki turnuva 26 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Her liseden yalnızca 2 takımın katıldığı turnuvada her takımda 5’i Türk Öğrenci, 5’i Misafir Suriyeli Öğrenci olmak üzere toplam 10 öğrenci yer alıyor. Turnuva Altınözü çok amaçlı spor salonundaki sahada oynanıyor. Öğrencilere İlçe Kaymakamlığı tarafından ücretsiz ulaşım imkânı yemek ve sağlanıyor.

Ayrıca turnuvaya katılan her öğrenciye futbol ayakkabısı verilecek. Turnuvada ilk üçe giren takım ile en centilmen takıma çeşitli hediyeler takdim edilecek. Turnuvanın başlangıcı dün 4 takım arasında oynanan karşılaşmalar ile gerçekleştirildi.

ZÜMRE: AMACIMIZ İLÇEMİZDEKİ GENÇLERİN KAYNAŞMASIDIRİlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Zümre, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Altınözü kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğünün Sosyal uyum kapsamındaki (Ver Elini kardeşim Hayata Gol atalım) projesi Liseler arası Futsal turnuvası 18 takım 180 sporcu ile bugün yapılan 4 maçla başlamıştır. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli