ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

ABONE OL
9 Ocak 2021 15:48
ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
“Antakya Belediyesi, emniyet araç ve binaları dezenfekte etti”
Sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde vatandaşların daha temiz ve güvenli ortamlara kavuşması için çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz öncülüğündeki ekipler, emniyet araçlarının ve şehrin bazı yerlerindeki binaların ve çevresinin dezenfekte edilmesi için kolları sıvadı.
Yıl boyunca vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışmalarını sürdüren emniyet araçlarının sık kullanılması ve koronavirüs bulaşma riskine karşı Antakya Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, emniyete ait araçların dezenfeksiyonunu sağlayarak, emniyet güçlerinin görevlerini daha hijyenik ortamlarda yapmalarına olanak sağladı.
Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait araçların dezenfeksiyonu ile yüzlerce emniyet personelinin sağlığı güvence altına alınırken, Antakya Belediyesi ekipleri, görevi başındaki emniyet güçlerine görevlerinde muvaffakiyetler diledi. Vatandaşların huzuru, güvenliği ve emniyeti için 7/24 esasına göre çalışan emniyet güçleri de yapılan çalışmaların ardından temizlenen alanlarda görev yapacak olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
   

En az 10 karakter gerekli