Antakya Belediyesi: “Dünya sadece bizim değil”

Antakya Belediyesi: “Dünya sadece bizim değil”

ABONE OL
20 Ocak 2022 12:06
Antakya Belediyesi: “Dünya sadece bizim değil”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik bakım, koruma ve besleme çalışmalarına devam ederken vatandaşları da bu konuda farkındalık oluşturmaya davet etti.

Antakya Belediyesi’nden konuyla alakalı yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Hayvan dostlarımızın bizlere emanet olduğu bilinci ile farkındalık oluşturarak onları korumaya devam ediyoruz. Antakya Belediyesi olarak “Dünya Sadece Bizim Değil” düşüncesi ile sokak hayvanlarımıza yönelik hizmetler üretiyoruz.

Bu kapsamda parklarımızda oluşturduğumuz yuvalar, yemlikler ve sulukların da bakımlarını düzenli olarak gerçekleştiriyor, her gün mama ve su takviyesi yapıyoruz. Ayrıca Enpati Hayvan Dostu Şehirler Ödülü alan dezenfekte sistemli barınağımız ve mama istasyonlarımız ile de sokak hayvanlarımıza soğuk kış günlerinde sahip çıkıyoruz.

Antakya Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlı olmalarını ve evlerinin çevrelerinde bulunan sokak hayvanları için bir kap mama bir kap suyu düzenli olarak bırakmalarının hayati önem taşıdığının farkında olmalarını rica ediyoruz.”

En az 10 karakter gerekli