Antakya’da kitap değerlendirme paneli düzenlendi

Antakya’da kitap değerlendirme paneli düzenlendi

ABONE OL
25 Aralık 2020 20:49
Antakya’da kitap değerlendirme paneli düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Antakya genelindeki 43 ortaokulun katılımıyla kitap değerlendirme paneli elektrik ortamda düzenlendi. Anadolu Mektebi/Yaygın okuma programı kapsamında Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Antakya’da ilk defa düzenlenen değerlendirme paneline 43 okuldan öğrenci ve öğretmenin yanı sıra çeşitli illerden temsilciler ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü katıldı.
SUNUM ELEKTRONİK ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Anadolu Mektebi projesi kapsamında yürütülen kitap değerlendirme paneli Antakya’da yapıldı. Anadolu Mektebi/ Yaygın Okuma Programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ve ilk defa Antakya’da uygulanan ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Antakya Okuyor” Projesinin Ortaokul Değerlendirme sunumu elektronik ortamda gerçekleştirildi. İlçeye bağlı 43 ortaokulda uygulanan projenin değerlendirme sunumuna öğrenciler, öğretmenler ve idarecilerin yanı sıra, Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve çeşitli illerden öğretmenler de katıldı.
ÇERKO: TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİM
Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, program ile ilgili yaptığı açıklamada, “24/12/2020 Perşembe günü saat 20:00’da ülkemizin geleceği için en önemli etkinliği gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Öğrencilerimizin moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda öğrencilerimiz kitap değerlendirmelerinde bulundu. Yazara ve kahramana mektup bölümlerinin de yer aldığı programda öğrencilerimiz tarafından yapılan kitap kapak tasarımları ile ilgili resimler de dijital ortamda sergilendi. Bu vesileyle okuma programının ilçemizde hayata geçirilmesinde olağanüstü gayret gösteren koordinatörlerimize, katılımcı 43 ortaokulumuzun yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Program sonunda Prof. Dr. Sami Güçlü değerlendirme paneline katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek projeye katılan ve katkı sağlayanlara teşekkür etti.

 

En az 10 karakter gerekli