ATSO’da Hatay Günleri zirvesi

ATSO’da Hatay Günleri zirvesi

ABONE OL
23 Eylül 2021 22:28
ATSO’da Hatay Günleri zirvesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önümüzdeki günlerde İstanbul’da düzenlenecek olan Hatay Günleri organizasyonu öncesinde Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nda değerlendirme toplantısı düzenlendi. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’ in ev sahipliğindeki toplantıda Hatay Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Yılmazer ve İskenderun Belediyesi Meclis Üyesi Erdal Keleş de hazır bulundu. Yılmazer ve Keleş’in ATSO’ yu ziyaretinde ana konu İstanbul’daki organizasyon oldu.

ÇİNÇİN: HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ

Organizasyonun daha önceki organizasyonlardan dersler çıkartılarak daha az hata ile tamamlanması için işbirliği yapılması vurgulanırken, Hatay’ın tanıtımı için çok önemli olan etkinlik ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Çinçin, ziyaretten memnun olduğunu belirterek, istişareye verdiği önemden dolayı Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Yılmazer’e teşekkür etti. İstanbul’da düzenlenecek olan Hatay Tanıtım Günleri öncesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Çinçin, ATSO olarak tüm güçleriyle organizasyona destek olmaya hazır olduklarını kaydetti.

YILMAZER’DEN ÇİNÇİN’E TEŞEKKÜR

Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Yılmazer de ev sahipliğinden dolayı Başkan Çinçin’e teşekkür ederek, deneyiminden her zaman faydalanmak istediklerini belirtti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

En az 10 karakter gerekli