Başkan Deli Kumlu’da hizmet atağında

Başkan Deli Kumlu’da hizmet atağında

ABONE OL
12 Ocak 2022 16:38
Başkan Deli Kumlu’da hizmet atağında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede hizmet atağını sürdürüyor. Yoğun yağışlardan zarar gören alanlarda tadilat çalışması yapılması için direktif veren Başkan Deli, alanda yapılan çalışmaları inceledi. Ayrıca Meslek kursunu da ziyaret eden Başkan Deli, kursiyerlerle sohbet etti.

BAŞKAN DELİ, ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ

Başkan Deli’nin çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada; “Aktaş, Gülova, Kırcaoglu ve Kaletepe mahallelerimizde yağmurdan etkilenme vatandaşlarımıza hizmeti ulaştırmaya devam ediyoruz. Mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarına devam eden mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Halk Eğitim Merkezi olarak yapılan çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Kadınlarımızın iş hayatına açılabilmeleri için, bizler de elimizden gelen çalışmaları yapmaya söz verdik. Elleri öpülesi kadınlarımız ayakkabı yapımı, seramik yapımı, sayacılık kurslarını daha da geliştirmek için el birliğiyle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için geceden bu yana mesai arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Fen işleri ekiplerimiz Gülova Mahallemizde yağmur sularından dolayı bozulan yollara malzeme dökerek yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın yeni açılan mahalle yollarının alt malzemesini döküp, kullanacakları hale getirdik. Çalışmalarını yağmur altında özveriyle tamamlayan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadeleri kullanıldı.

En az 10 karakter gerekli