İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, edebiyat ve kültür dünyasının sevilen isimlerinden Hayati İnanç’ı ağırlayacakları bir söyleşi programına tüm vatandaşları davet etti.
Başkan Dönmez, yaptığı açıklamada, “Kültürel etkinliklerimize bir yenisini ekliyoruz. Değerli yazar ve edebiyatçı Hayati İnanç, ‘Can Veren Pervaneler’ konulu söyleşisiyle İskenderunlularla buluşacak. Edebiyata, şiire ve hayatın derin anlamlarına dair keyifli bir sohbetin bizleri beklediğine inanıyorum. Tüm halkımızı bu anlamlı etkinliğe davet ediyorum” dedi.
Söyleşi, 17 Şubat Pazartesi günü saat 19.30’da İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik, salon kapasitesiyle sınırlı olacak. Yoğun ilgi görmesi beklenen söyleşi için erken gelinmesi öneriliyor.
Edebiyatseverlerin büyük bir heyecanla beklediği etkinlikte Hayati İnanç, divan edebiyatının eşsiz dizelerinden örnekler sunarak, geçmişin izlerini günümüze taşıyan keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.
İskenderun Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklerle şehri zenginleştirmeye devam ederken, Başkan Mehmet Dönmez, gelecekte de benzer etkinliklerin süreceğini belirtti.
GENEL
20 Ocak 2026KÖŞE YAZILARI
20 Ocak 2026GÜNDEM
20 Ocak 2026GÜNDEM
20 Ocak 2026GÜNDEM
20 Ocak 2026GÜNDEM
20 Ocak 2026GÜNDEM
20 Ocak 2026
1
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8673 kez okundu
2
Tosyalı halkın sofrasına oturdu
3140 kez okundu
3
İSKENDERUN PERSONEL LOJMANLARI VE HEKİMEVİ İNŞAATI SÜRÜYOR
1614 kez okundu
4
HBB’DEN İSKENDERUN’A OLİMPİK HAVUZ VE KAPALI SPOR SALONU
1514 kez okundu
5
İSKENDERUN AGD’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
1452 kez okundu