Başkan Gül, Belen’i baştan başa imar ediyor

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, gelecek nesillere daha güzel bir Belen emanet edebilmek amacıyla var gücüyle çalışıyor.

Başkan Gül, bu kapsamda ilçedeki rutin hizmetlerin aksatılmadan devamının sağlanması için yardımcılarıyla birlikte gecesini gündüzüne katıyor. Başkan Gül, kış aylarında vatandaşların yollarda sorun yaşamaması için kent genelinde çalışma başlattı.

GÜL: BELEN’İMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Gül; “Fatih mahallesi Çamlık Evler yaya yolu ve Kıcı mahallemizde kilitli parke ve taş duvar yapım çalışmamız devam ediyor. Ekiplerimiz olası bir yoğun yağış sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı, tahliye kanallarının temizliğini yapmaktadır.

Tarım sektöründe kimyevi gübre ve kaliteyi arttırmak aracıyla İskenderun ilçemizde faaliyete başlayan Gübretaş Sarıseki Tesislerini, İsk. Bld. Bşk. Yrd. Ahmet Keskin’le birlikte ziyaret ederek, yapılan çalışmalar üzerine istişarede bulunduk. Bölgemizde yaşanan can ve mal kayıplarını nedeniyle, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü tarafından Sarımızı, Cırtıman ve İssume mahallelerimizde yapımına başlanılacak olan kavşak çalışması öncesi, incelemede bulunduk” ifadelerini kullandı.

Başkan Gül, çalışmalarını daha güzel bir Belen için sürdürüyor.