BAŞKAN GÜZEL’DEN SAĞLIK MERKEZİ MÜJDESİ

BAŞKAN GÜZEL’DEN SAĞLIK MERKEZİ MÜJDESİ

ABONE OL
12 Eylül 2020 11:09
BAŞKAN GÜZEL’DEN SAĞLIK MERKEZİ MÜJDESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Defne Belediye Başkanlığı ile Hatay İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan, Defne Belediyesi eski Turunçlu Hizmet binasının Sağlık Merkezi’ne dönüştürülmesi projesinin hayata geçirildiğini ve birçok birimin hizmete açıldığını müjdeledi.
İl ve Defne İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortak hazırlanan, Defne Belediyesince gerekli tadilat ve onarımdan geçirilerek halkın kullanımına hazır hale getirilen Defne Sağlık Merkezinde, KETEM’de Kolon ve Rahimağzı Kanseri Tarama (HPV),Üreme Sağlığı Danışmanlığı, Diyetisyen ve Obezite Danışmanlığı, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Fizyoterapist ve 112 Acil İstasyonu birimlerinin hizmete girdiğini ifade eden Başkan Güzel:
“Defne’nin en büyük kent meydanının yakınında bir Sağlık Merkezi olmasının halkımızın yararına olacağını düşünerek hayata geçirdiğimiz bu projede, ilçemizin önemli bir eksiğinin giderilecek olmasından ötürü mutluyuz. Defne Sağlık Merkezi’nde hizmete giren birçok birim dışında Mamografi cihazı gelmiş olup, ancak gerekli teknik işlemlerin bitmesi ile birlikte en geç 1 ay içinde hizmete başlayacaktır.
Sigara Bırakma Polikliniği için gerekli yazışmalar yapılmış olup eğitimlerin bitiminde faaliyete geçecektir. Gebe Bilgilendirme ise tefrişat tamamlanınca hizmete açılacaktır. Bu projede büyük emekleri olan Hatay İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Mustafa Hambolat’a ve Defne İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Deniz Güzelyurt’a teşekkür ediyor, Defne Halkımıza hayırlı uğurlu olması temennilerimle sağlıklı günler diliyorum.” dedi

En az 10 karakter gerekli