“Başkan Mehmet Yalçın Yayladağılı hemşehrilerinin hizmetinde”

“Başkan Mehmet Yalçın Yayladağılı hemşehrilerinin hizmetinde”

ABONE OL
10 Haziran 2022 11:04
“Başkan Mehmet Yalçın Yayladağılı hemşehrilerinin hizmetinde”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, vatandaş odaklı hizmet prensibi ile ilçesine Gönül belediyeciliği sloganıyla hizmet etmeyi sürdürüyor.

Yayladağı’nın mahallelerinden olan Şenköy’de ziyaret ve istişarelerini sürdüren Başkan Yalçın, vatandaşlarla ve mahalleyi ziyaret eden gençlerle sohbet ederek hizmetleri değerlendirmeyi de ihmal etmedi. Yayladağı’nın tüm mahallelerine eşit hizmet için tüm ekiplerin seferber edildiğini kaydeden Başkan Yalçın, amaçlarının vatandaşın memnuniyeti olduğunu kaydetti.

BAŞKAN YALÇIN ÇOCUKLARI KIRMADI

Şenköy’de mahalle meydanında oturan vatandaşların yanına giderek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yalçın, mahallenin ihtiyaçlarını da not almayı ihmal etmedi. Başkan Yalçın, o anlarda yanına gelen iki çocuk ile de uzun süre sohbet ederek yakından ilgilendi. Çocukların mahallede bulunan Şenköy spor tesislerinin sahasının çimlerinin kesilmesi isteği karşısında hiç gecikmeden tesisi ziyaret eden Başkan Yalçın, sıcağı sıcağına ekipleri arayarak çimlerin kesilmesi ve tesisin düzenlenmesi talimatını verdi. Başkan Yalçın’ın yakın ilgisinden ve anında çözüm üretmesinden çok mutlu olan çocuklar ve vatandaşlar, yaklaşımından dolayı Başkan Yalçın’a teşekkürlerini sundular.

BAŞKAN YALÇIN YERLİ TURİSTLERE İLÇESİNİ TANITTI

Başkan Yalçın, Şenköy Mahallesi temasları kapsamında mahalleyi gezmeye gelen kafile ile de sohbet etti. İlçesinin doğal güzelliklerinin yanı sıra Yayladağı Belediyesi olarak yapılan hizmetleri de heyete tanıtan Başkan Yalçın, vatandaşlarda ilçe ile ilgili izlenimlerini de dinledi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yalçın, mahalleyi gezmeye gelen vatandaşlara Yayladağı’nın damak çatlatan lezzetlerinden olan peynirli helvası ikramında bulundu. Helvanın yapımını izleyen ve tadına bakan vatandaşlar hem lezzetlere hem de Yayladağı’na tam not verdiler.

YALÇIN: DURMADAN, DİNLENMEDEN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, yakın ilgi ve alakalarından dolayı Şenköylü vatandaşlara teşekkürlerini iletti. İlçenin güzelleşmesi için hizmet etmeye devam edeceğini kaydeden Yalçın; “Yayladağı’mızı marka kent haline getirmek, ilçemize turizmde, tarımda ve ekonomide çıta atlatmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bizler gönül belediyeciliği şiarıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Hikmet OTUZBİR

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli