Başkan Sarı Altınözü’nü turizm kenti yapacak

Başkan Sarı Altınözü’nü turizm kenti yapacak

ABONE OL
20 Kasım 2021 22:43
Başkan Sarı Altınözü’nü turizm kenti yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeyi turizm kenti yapma hedefiyle yola çıktı.

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Zeytin Diyarı Altınözü ilçemizin turizm potansiyelini arttırmak ve tanıtımına katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Yapılan görüşmede, son yıllarda gerçekleşen yatırımlarla ilgi odağı olan ve Hatay’ın en çok konuşulan cazibe merkezlerinden biri haline gelen Altınözü’nün turizm potansiyeli masaya yatırıldı ve bu konuyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Değişen, gelişen ve güzelleşen Altınözü’nün tanıtımına katkı sunmak ve turizm potansiyelini daha da yukarı çekebilmek amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.


TÜRSAB BAŞKANINA ZEYTİNYAĞI HEDİYE ETTİ
TÜRSAB temaslarına ilişkin bir bilgilendirme yapan Başkan Sarı “Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek ilçemizdeki turizm potansiyeli ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Zeytin Diyarı Altınözü ilçemizin turizm potansiyelini arttırmak ve tanıtımına katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Misafirperverlikleri, samimi sohbetleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Gerçekleşen görüşmenin ardından Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’ya Altınözü’nün bereketli topraklarından üretilen zeytinyağından hediye etti.

En az 10 karakter gerekli