“Başkan Teksöz, esnafın sorunlarını başkente taşıdı”

Esnaf babası olarak tanınan ve her zaman esnafın yanında yer alan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, esnafların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Ankara'da temaslarda bulundu.

Başkan Teksöz, Ankara temasları kapsamında TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, son olarak da Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile görüşmeler gerçekleştirdi. Esnaf ve Sanatkarlara sağlanan yardımlar için yetkililere teşekkür eden Teksöz, esnafın pandeminin yaralarını sarması için daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu belirtti.

TEKSÖZ: HER ŞEY ESNAFIMIZ İÇİN

Başkan Teksöz, ziyaretlerle ilgili açıklamasında, "Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgursoy Çelik, Hüseyin Şanverdi ve Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman ile birlikte ziyaret ederek esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. Yeni Ticaret Bakanımız Mehmet Muş'u ziyaret ederek esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını ve taleplerimizi anlattık. Hatay Milletvekillerimiz ile birlikte TBMM'de esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ederek bir dizi ziyaretlerde bulunduk.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanımız Bendevi Palandöken ile birlikte esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. Allah razı olsun. Her şey esnafımız için, her şey Hatay için, her şey Türkiye güzel vatanımız için. Teşekkürler Genel başkanım. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Herkese yakın ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkürler. Her şey Hatay için" ifadelerini kullandı.