“Başkan Teksöz, Hatay esnafının sorunlarını Ankara’ya taşıdı”

“Başkan Teksöz, Hatay esnafının sorunlarını Ankara’ya taşıdı”

ABONE OL
27 Ekim 2021 22:33
“Başkan Teksöz, Hatay esnafının sorunlarını Ankara’ya taşıdı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, esnafın sorunlarının çözümü için Ankara’da görüşmeler gerçekleştirdi.

Ankara’da TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik genel müdürü Necmettin Erkan ile görüşen Teksöz, ayrıca Hatay şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Aziz Fatih Yılmaz ile birlikte esnafın sorunlarını istişare ederek gerekli kurumlara iletti.

Yoğun görüşme trafiği gerçekleştiren Başkan Teksöz, ilk olarak Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan ile esnaf ve sanatkarların sorunlarını görüştü. Hataylı esnafın içinde bulunduğu zorlu koşulları ve acil destek bekleyen esnafların sorunlarını anlatan Teksöz, Erkan’dan çözüm sözü aldı.
Daha sonra TESK Genel Merkezi’ne geçen Başkan Teksöz, Genel Başkan Bendevi Palandöken’i ziyaret etti. Hatay’a özel selamlarını ileten Palandöken ile uzun süre görüşme gerçekleştiren ve esnafın sorunlarını teker teker anlatan Teksöz, acil çözüm bekleyen konularda da istişare etti.

Başkan Teksöz, esnafın ve sanatkarların acil çözüm bekleyen sorunlarını görüşmek üzere Hatay şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Aziz Fatih Yılmaz ile bir araya geldi. Yılmaz ile yetkili kurumlara giderek müracaat yapan Teksöz, esnaflara müjdeli açıklamalarda bulundu.

HATAY’LI ESNAFIMIZIN SORUNLARINI GÖRÜŞTÜK

Başkan Teksöz, üst üste görüşmeler gerçekleştirdiği Ankara’dan Hatay’a müjdelerle dönüyor. Başkan Teksöz, yaptığı görüşmelerle ilgili açıklamasında, “Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Necmettin Erkan kardeşimizi ziyaret ederek esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. Her zaman için sorunlarımızı aktardığımızda bizlere büyük destekleri olan ve yardımlarını esirgemeyen esnaf dostu Genel Müdürümüze sonsuz teşekkürler. Hatay şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız sevgili kardeşim Aziz Yılmaz ile birlikte esnaf ve sanatkârlarımızın ve şoför kardeşlerimizin genel konularını istişare ederek ilgili kurumlara ilettik. TESK Genel Başkanımız Bendevi PALANDÖKEN ağabeyimiz ile esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. Her zaman için esnafımızın yanında olan dert ve sıkıntılarımızı ilgili bakanlıklarla görüşerek destek veren ve yanımızda olan Genel Başkanımıza sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.
Başkan Teksöz’ün çabası esnaf ve sanatkarlar cephesinden takdir topladı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli