DOLAR 32,3668 0.14%
EURO 34,9777 -0.3%
STERLIN 40,9549 0.15%
ALTIN 2.324,210,22
BIST %
BITCOIN 22919052,23%
Hatay
12°

KAPALI

05 03

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Başkan Teksöz, Hatay’ın eksiklerini gündeme taşıdı”

“Başkan Teksöz, Hatay’ın eksiklerini gündeme taşıdı”

ABONE OL
25 Ekim 2021 09:56
“Başkan Teksöz, Hatay’ın eksiklerini gündeme taşıdı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ı karış karış gezen, tüm esnaflarla tek tek sohbet eden ve ilin eksiklerini en iyi bilenler arasında bulunan TESK Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay’a acil olarak yapılması gerekenleri listeledi.

Tüm esnafların sesi olmayı kendine görev addeden Başkan Teksöz, esnafların, vatandaşların ve ilin yetkililerinin her zaman dile getirdiği ancak bir türlü çözüm bulunamayan eksiklerini sosyal medya hesabından paylaşarak, yetkililerin desteğini beklediğini belirtti. Başkan Teksöz, Belen Geçidi’nden Defne’ye, Arsuz’dan Erzin’e, Samandağ’dan Reyhanlı’ya kadar çok sayıda ilçenin kaderini yakından etkileyecek olan yatırım listesini; “Beyin fırtınası” başlığıyla kamuoyuna paylaştı.

TEKSÖZ, YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Başkan Teksöz, paylaşımında, “Hatay’da acil yapılması gereken eksiklerimiz nelerdir diye bir beyin fırtınası yapalım mı ?
Defneye acil hastane, Belen geçidine çözüm, Hassa Tüneli, Modern sebze ve meyve hali, Hatay’a yakışacak otobüs terminali, Turunçlu arıtmanın çözümü, Çevre yolları, Serinyol- madenli yolu, eski Antakya yani doğu yakasının restorasyonu. Hatay’da yol ve asfalt çalışmalarının hızlandırılması, Temizlige daha fazla önem verilmesi, Vakıf işhanı yerinin meydan yapılması hatta daha ileriye doğru devam etmesi için çözüm yolları ( Yunus Emre parkına kadar) Oto galericiler sitesi. Eski otogar, sebze hali, eski itfaiye yeri ve eski sanayi sitesinin büyük bir proje ile yeşil alanları şehre kazandırılması, Tabii ki bu güne kadar yapılanlar için sonsuz teşekkürler. Hepimiz taşın altına elimizi koyarak fikir fırtınası yapmamız lazım diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
HESOB Başkanı Teksöz’ün paylaşımına yetkililerin ne cevap vereceği merakla bekleniyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli