“Başkan Teksöz, yerel esnafın hizmetinde”

“Başkan Teksöz, yerel esnafın hizmetinde”

ABONE OL
9 Ocak 2022 11:22
“Başkan Teksöz, yerel esnafın hizmetinde”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, yerel esnafın her zaman emrinde olduğunu bir kez daha kanıtladı.

   Her gününü esnafı ziyaretlere, esnafın sorunlarını dinlemeye ayıran Başkan Teksöz, esnafın sorunlarının çözümü için de yoğun mesai harcıyor. Başkan Teksöz, bu anlamda ziyaret ettiği esnafların halini hatırını sorarken, gerek Hatay’da, gerekse de başkent Ankara’da esnafın sorunlarına uygun çözümleri üreterek esnaflarla paylaşıyor.

VATANDAŞLARA YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ ÇAĞRISIBaşkan Teksöz, vatandaşlara alışverişlerini mahallenin bekçisi diye nitelendirdiği yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulundu.Teksöz açıklamasında; “Pandemi koşulları altında ekonomik olarak en büyük darbeyi esnaflarımız aldı. Bazı esnaflarımız iş yerini açamadı. Çoğu esnafımız iş yerini açsa da müşteri kabul edemedi. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde vatandaşlarımızı yerel esnafa desteğe davet ediyorum. Esnafımıza en büyük desteğimiz alışverişlerimizi zincir marketler yerine onlardan yapmamız olacaktır.Küçük esnafın daima halkın da yanında olduğunu aktaran birlik başkanı Teksöz, “Küçük esnaf, maddi sıkıntınız olduğunda size destek çıkar, veresiye verir. Düğününüze, cenazenize küçük esnaf gelir. Yeri geldiğinde anahtarınıza, eşyalarınıza hatta çocuğunuza bile gözü gibi bakar. Onlar bugüne kadar bize destek oldular, şimdi esnafımıza desteğimizi hissettirme zamanıdır” dedi.

ESNAFLARDAN TEKSÖZ’E TEŞEKKÜRHatay’da bulunan yerel esnaflar, Başkan Teksöz’ün her zaman yanlarında olduğunu kaydederek kendisine teşekkürlerini ilettiler. Esnafın halinden anlayan Başkan Teksöz, tüm esnaflar tarafından takdir görüyor. Hatay’ın tüm ilçelerini her fırsatta gezerek yerel esnafları dinleyen Teksöz, her ilçede, her işletmede sevgi seli ile karşılanıyor. Teksöz’ün yerel esnaftan alışveriş çağrısı, vatandaşlar tarafından da beğenildi. Çoğu vatandaş, üst üste gelen zamların ardından zincir marketlerin fırsatçılığından bıkarak alışverişlerini yerel esnaftan yapmaya başladı. Bu anlamda yüzü gülen esnaflar da Başka Teksöz’ün çağrısının anlamlı olduğunu kaydederek, Teksöz’e teşekkür ettiler.Başkan Teksöz, esnafların 24 saat emrinde olduğunu kaydederek, esnafların sıkıntıya düşmemeleri ve işlerinin devamlılığını sağlamak için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli