“Başkan Temel afet bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor”

“Başkan Temel afet bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor”

ABONE OL
24 Mart 2023 12:08
“Başkan Temel afet bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Yardım Derneği Genel Başkanı Ömer Faruk Temel, uzun zamandan bu yana Reyhanlı ve Suriye’de sürdürdüğü yardım faaliyetlerini Hatay’da yaşanan deprem faaliyetlerinin ardından sıklaştırarak sürdürüyor.

Hatay’ın tüm ilçelerini derinden etkileyen ve büyük yıkıma yol açan deprem felaketinin izlerini silmek amacıyla depremzedelere konakladıkları çadırlarda yardımlarda bulunan Temel, hayırseverler tarafından bağışlanan yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine bizzat dağıtarak yaraları sarmayı sürdürüyor.

Çadırkentte Eğitim gören depremzede çocukları ziyaret ederek ihtiyaçları belirleyen Temel, sık sık ziyaret ettiği çadırkentteki vatandaşlarla da sohbet ederek ihtiyaç tespiti yapıyor.

DEPREMZEDELERİN HER DAİM YANINDA

Başkan Temel, kurulumuna vesile olduğu çadırkentte yaşayan vatandaşlara yeğeni de olan geçmiş dönem AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Alğan tarafından bağışlanan 700 adet battaniyeyi dağıttı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, Belediye Meclis Üyesi Şemsettin İri ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türker ile birlikte çadırkenti ziyaret ederek çocuklara ikramda bulundu. Vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinleyen Temel, diğer ihtiyaçların da zamanla karşılanacağını kaydetti.

Her daim depremzedelerin yanında olduğunu kaydeden Temel, yardımları kendilerine ileten tüm hayırseverlere teşekkürlerini sunarak bölge genelinde çalışmalara devam edeceklerini ve yaraların el birliğiyle sarılacağını kaydetti.

Yardımları teslim alan hayıseverler Başkan Temel’e ve hayırseverlere teşekkürlerini ilettiler.

En az 10 karakter gerekli