“Başkan Temel; mazlumların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz”

“Başkan Temel; mazlumların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz”

ABONE OL
8 Kasım 2021 22:02
“Başkan Temel; mazlumların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde kurulan ve faaliyetlerini sürdüren İnsan Hakları İnsani Hizmet Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel ihtiyaç sahibi miniklerin yardımına koştu.

İlçede iyilik hareketi başlatan Hakları İnsani Hizmet Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yapılan bir paylaşım üzerine harekete geçti. Zor şartlar altında bir çadırda yaşamlarını idame ettirmeye çalışan babaları vefat eden anneleri ise cezaevinde olan miniklere duyarsız kalmadı. Küçük kardeşlerin bir başlarına yaşadıkları çadıra gelen Başkan Temel, 6 çocuğa yaşam malzemeleri yardımında bulundu.

TEMEL: YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

İnsan Hakları İnsani Hizmet Derneği aracılığıyla Hatay’da tüm mazlum ve ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya çalıştığını belirten Başkan Ömer Faruk Temel, yaklaşmakta olan kış mevsimi öncesinde çadırda sahipsiz yaşayan minik kardeşlere yapılan yardımın ardından bir açıklama yaptı. Başkan Temal, gazetemize yaptığı açıklamada, “Reyhanlı’mızda yapılan bir sosyal medya paylaşımının ardından harekete geçerek yavrularımıza kucak açtık. Onlar hepimizin çocuklarıdır. Elimizden ne gelirse yardım ettik. Daha da yardım edeceğiz. Allah yaptığımız hayrı kabul etsin. Yetkililerden anne ve babaları başlarında olmayan bu yavrulara sahip çıkmalarını rica ediyorum” ifadelerini kulandı.
Başkan Temel, maddi gücü yeten tüm vatandaşları dernekleri aracılığıyla yardım faaliyetinde bulunmaya davet etti.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli