“Başkan Yalçın 1 yıla çok sayıda hizmet sığdırdı”

“Başkan Yalçın 1 yıla çok sayıda hizmet sığdırdı”

ABONE OL
7 Mart 2022 20:20
“Başkan Yalçın 1 yıla çok sayıda hizmet sığdırdı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı’nın genç ve başarılı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın, göreve başlamasının üzerinden 1 yıl geçti.

    
1 yıla çok sayıda hizmeti sığdırmayı başaran Yalçın, ilçede değişim ve dönüşümün temelini attı. Merhum başkan Mustafa Sayın’ın başlattığı projeleri 1 yılda tamamlayarak hizmete açan Yalçın, bu projelerin üzerine çok sayıda proje eklemeyi başararak Yayladağı’nda tarih yazdı.

Yapımı tamamlanan Devrent Mesire alanının donatı alanlarını genişleten Yalçın, ilçeye kamp alanı, kültür merkezi, parklar, dinlenme alanları kazandırdı. Vatandaşların çilek ve mantar üretiminin 4 mevsime yayılması için soğuk hava deposu, kurutma tesisi ve çok çeşitli yardımlarda bulunarak çiftçilerin bilinçlenmesi için eğitim kampanyaları başlattı.

İLÇEDE SANATSAL FAALİYETLER HIZ KAZANDI

Daha önce tiyatral etkinliklerin düzenlenmediği, sanatın ve sporun unutulmaya yüz tuttuğu Yayladağı’ndaki eksikliğin farkına varan Yalçın, kültür merkezinin tamamlanmasının ardından sanatsal etkinliklere de hız verdi. Ardı ardına sahnelenen gösteriler ile ilçe halkının hoş vakit geçirmesini amaçlayan Yalçın, vatandaşların boş vakitlerini değerlendirmeleri için de kütüphaneyi hayata geçirdi.

VATANDAŞ ZİYARETLERİ SON HIZ SÜRÜYOR

Vatandaşları ziyaret ederek hal hatır sorarak projelerini de anlatan Yalçın, ilçedeki çalışmalara vatandaşlardan gelen taleplere göre yön veriyor. Bu kapsamda her fırsatta vatandaş ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Yalçın, ilçede yenilikçi dönemin temellerini atmaya devam ediyor.

Hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyerek başladığı esnaf gezisinde alışveriş yapan vatandaşlarla da hasbihal ederek, hizmetlere ilişkin görüş, talep ve temennilerini dinleyen Başkan Yalçın, vatandaşlardan büyük destek görüyor.

TURİZM ATAĞI SÜRÜYOR

İlçenin tarım kadar turizmden de pay almasını isteyen Başkan Yalçın’ın Karamağara Koyu’ndaki çalışmaları sürüyor. Karamağara’da dalış akademisi açılması için girişimlerini sürdüren Yalçın, Yayladağı’nda tarihe geçecek hizmetlere birer birer imza atmaya devam ediyor.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli