Başkan Yalçın çadırkent sakinleriyle bayramlaştı

Başkan Yalçın çadırkent sakinleriyle bayramlaştı

ABONE OL
4 Mayıs 2022 17:35
Başkan Yalçın çadırkent sakinleriyle bayramlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye bağlı Tutlubahçe Mahallesi’nde konuşlu çadırkentte yaşayan Suriyeli mülteci vatandaşlara bayram ziyareti gerçekleştirdi.

 
Başkan Yalçın’a Tutlubahçe Mahalle Muhtarı Emek Çakılı eşlik etti. Başkan Yalçın, Çadırkent Geçici Barınma Merkezi’nde bayramlaşma ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti.


YALÇIN: SURİYELİ KARDEŞLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLADIK
Başkan Yalçın, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada; “Bizler ensar bir halkız. Bize sığınanları en iyi şekilde korur, üzerimize düşeni yaparız. Bu minvalde ilçemizde yaşamlarını çadırkentte sürdüren Suriyeli kardeşlerimizin mübarek Ramazan Bayramlarını kutlamak amacıyla Tutlubahçe Mahalle Muhtarımız Emek Çakılı ile kendilerini ziyaret ettik. Bu bayram hepimizin. Ümit ediyorum ülkelerinde devam eden savaş ortamı bir an önce yerini sulha bırakır ve tüm dünyada silahların sustuğu günlere kavuşuruz. Mazlumların umut kapısı Türkiye olarak bize sığınan tüm kardeşlerimizin bayramlarını kutluyorum. Bize kapılarını açan Suriyeli kardeşlerimize de teşekkür ediyor, iyi istirahatler diliyorum” dedi.
Suriyeli vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Yalçın, her fırsatta ziyaretini tekrarlayacağını belirtti.

En az 10 karakter gerekli