“BAŞKAN YALÇIN YAYLADAĞI’NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRİYOR”

“BAŞKAN YALÇIN YAYLADAĞI’NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRİYOR”

ABONE OL
22 Ağustos 2022 22:53
“BAŞKAN YALÇIN YAYLADAĞI’NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRİYOR”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı’nda merhum belediye başkanı Mustafa Sayın’ın başlattığı hizmet atağını katlayan Mehmet Yalçın, ilçenin kaderini değiştiriyor.

İlçeye çok sayıda kalıcı eser kazandıran Başkan Yalçın, bu eserlerin daha fazlasını kazandırmak için de var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yalçın, beraberindeki Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve İlçe Başkanı Doğan Gürlen ile birlikte Avcılar Mesire Alanı karşısında bulunan halı saha alanın genişletme ve çevresinde yapılan taş duvar çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden de bilgi alan Vekil Özgürsoy Çelik ve Başkan Yalçın, mahalle halkına yakışır bir alan olması için ekipleri yönlendirdi.

VATANDAŞ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Başkan Yalçın, vatandaşlarla istişare ederek projelere yön verme geleneğini sürdürüyor.
Yalçın bu kapsamda ilçeye bağlı Gözlüce, Aydınbahçe, Yayıkdamlar, Bezge, Çandır, Denizgören, Sebenoba, Çakı ve Karaköse Mahalleleri’ni ziyaret etti. Başkan Yalçın, vatandaşlara gerçekleşen ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aktarımında bulundu. Vatandaşların da taleplerini dinleyen Başkan Yalçın, projelere durmadan devam edeceklerini kaydetti.

ÇELİK: İLÇEMİZE YATIRIMLAR SÜRECEK

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vekil Çelik de Yayladağılıların hak ettikleri hizmetlere kavuşacağını belirtti. İlçenin çok doğru kadrolar tarafından yönetildiğinin altını çizen Çelik; “Yayladağı’mız AK belediyecilik ile hizmetlerle taçlanmaya devam ediyor. Biz ilçemizin değişim ve dönüşümü için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, ilçeye çok sayıda hizmeti kazandıran Başkan Mehmet Yalçın’a ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’e teşekkürlerini sundular.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli