BAŞKAN YAVUZ; “BİZ SAVAŞA GİRERSEK, SİZ MEZARA GİRERSİNİZ.!”

BAŞKAN YAVUZ; “BİZ SAVAŞA GİRERSEK, SİZ MEZARA GİRERSİNİZ.!”

ABONE OL
3 Aralık 2021 12:44
BAŞKAN YAVUZ; “BİZ SAVAŞA GİRERSEK, SİZ MEZARA GİRERSİNİZ.!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Hatay’ın Türkiye’den geri alınması için her yola başvurulacağı” tehdidinde bulunan Esed rejimine bağlı Suriye halk meclisi denen terörist yapının kararı ile ilgili sert açıklamada bulundu.
Başkan Yavuz açıklamasında; “Aziz Milletim. Değerli hemşerilerim. Öncelikle Esed rejimine bağlı ucube Suriye halk meclisi denen terörist yapıyı şiddetle ve lanetle kınıyorum. Kendi Vatanını, Milletini haçlı zihniyetine peşkeş çekerek Vatansız bırakanların, milyonlarca insanını katledenlerin, kadınlarının, kızlarının namusunu hiçe sayanların Vatanımıza göz dikmeleri ahlaksızlıktır, hayalperestliktir, pervasızlıktır, hayâsızlıktır, edepsizliktir.
TARİH BOYUNCA NERDE GÖRÜLMÜŞTÜR Kİ, TÜRKE BAŞ KALDIRANIN ÖMRÜ UZUN OLMUŞ?
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “40 Asırlık Türk Yurdu Düşman Elinde Esir Kalamaz”, Hatay benim şahsi meselemdir” Vecizesi hayata geçirilerek Hatay’ın 82 yıl önce 23 Temmuz 1939 tarihinde Anavatanımız olan Türkiye Cumhuriyetine bağlanması gerçekleştirilmiştir. Böylece; “Tarihi Kahramanlık, şan ve şeref dolu Hatay halkımız, Hatay’ın Anavatana katılışında; “Devlet olmayı değil, Millet olmayı tercih etmiş bir millettir.” Bu ilelebet böyle olacaktır. Biz her zaman şunu söyledik. Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunlar Hatay üzerinden oynanmaktadır. Maalesef bir kez daha haklı çıktık. O sebepledir ki; TÜRKİYE’NİN BEKA MÜCADELESİ HATAY’DAN BAŞLAMAKTADIR. Tüm dünya şunu çok iyi bilmeli ki; “HATAY’I HİÇ KİMSENİN KARIŞTIRMAYA ASLA AMA ASLA GÜCÜ YETMEYECEKTİR.!” “HATAY TÜRK YURDUDUR. VE TÜRK KALACAK. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.!” Dedi.

En az 10 karakter gerekli