BAŞKAN YAVUZ CAMİLERİMİZİN DEZENFEKTE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI İHMAL ETMİYOR

BAŞKAN YAVUZ CAMİLERİMİZİN DEZENFEKTE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI İHMAL ETMİYOR

ABONE OL
10 Şubat 2021 10:26
BAŞKAN YAVUZ CAMİLERİMİZİN DEZENFEKTE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI İHMAL ETMİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ Koronavirüs tedbirleri ve Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında camilerde dezenfekte ve temizlik çalışmalarını ihmal etmiyor.

Başkan YAVUZ’UN Belediye Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerine verdiği özel talimatlarla Kırıkhan’a bağlı 73 mahallede bulunan bütün camilerde haftanın belirli günleri rutin olarak temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Koronavirüs illeti bizlere birçok acılar yaşatmıştır. Bu acılardan bir tanesi de maalesef ki ilk kez camilerimizi, mescitlerimizi mecburi olarak ibadete kapatmak zorunda kalmıştık. Hatta Mübarek Kabe’mizi ziyaret edemez duruma gelmiştik. Bu vahim durum hepimizin canını çok yakmıştı. Çünkü bir insanın en büyük ve tek sermayesi imanı, inancı ve itikadıdır. Bu değerlere sahip olmayan toplum yok olmaya da mahkûmdur. Hamdolsun ki Devletimizin ve bizlerin almış olduğu tedbirler ve dezenfekte çalışmaları, aziz milletimizin pandemi kurallarına uyması ile birlikte 29 Mayıs 2020 tarihinde ibadete açılmıştır. 29 Mayıs tarihi ile Yüce Rabbimin bizlere büyük ve anlamlı bir uyarıda bulunmuştur. O da 29 Mayıs tarihi aynı zamanda İstanbul’un Fetih yıl dönümüdür. Rabbim bir daha bizlere böyle bir manevi acılar yaşatmasın. Biran önce virüs illetinden kurtulmayı nasip etsin.

Hal böyle iken Belediye olarak bizlerde siz değerli hemşerilerimizin huşu içerisinde ve hijyen ortamda ibadet edebilmeleri için gece- gündüz demeden camilerimizde temizlik ve dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonrada devam edeceğiz. Rabbim yaptığımız ibadetleri ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.” Dedi.
  

En az 10 karakter gerekli