Başkan Yavuz “Kırıkhan Dünya Şampiyonu”

Başkan Yavuz “Kırıkhan Dünya Şampiyonu”

ABONE OL
4 Mart 2022 22:11
Başkan Yavuz “Kırıkhan Dünya Şampiyonu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Antalya’da düzenlenen Ashihara Dünya şampiyonasında şampiyon olarak dünya şampiyonluğu kazanan sporcuları kutladı. 

Başkan Yavuz 2 – 6 Mart tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Ashihara Dünya şampiyonasında Kırıkhan’ın Dünya Şampiyonluğu ve Dünya Şampiyon olan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli sporcularımız Anna Çelik ve Seda Nur Yaşçay ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Yavuz açıklamasında; “Değerli hemşerilerim. Allah’a hamdolsun ki bugün Kırıkhan dünya şampiyonu.! Tarih yazdık.! Gururluyuz artık. 2 – 6 Mart tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Ashihara Dünya şampiyonasında Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli sporcularımız Anna Çelik ve Seda Nur Yaşçay Final Maçında Karşılaştığı rakiplerini mağlup ederek dünya şampiyonu oldu. Dünya şampiyonu sporcularımız Anna Çelik ve Seda Nur Yaşçay’ı” Bu tarihi başarılarından dolayı şahsım ve ilçem adına en kalbi duygularımla kutluyorum. Ayrıca Milli Antrenörümüz Ali Çeltik’i de yine şahsım ve ilçem adına en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bizlere yaşattığınız bu gurur ve mutluluktan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. Artık hedefimiz Olimpiyat şampiyonluğu Allah’ın (c.c.) izniyle” dedi.

En az 10 karakter gerekli