BAŞKAN YELOĞLU CUMHURBAŞKANIMIZIN HATAY'A EMANETİ

ABONE OL
12 Ekim 2020 12:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde Hatay’ımızda yaşanan olaylar bizi son derece üzmüştür hatta 2020 yılı Dünya’da bir çok olaylara ve afetlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu yaşanılan olaylar insanlık adına üzücü ve bir o kadar da ders çıkarılması gereken mevzular barındırıyor içerisinde.
Bunlar yetmiyor gibi birbirimizle uğraşmaktan da hiç geri kalmıyoruz, yaşanılan bu kadar badireleri bir anda unutup hiç bir şey yokmuş gibi klavyenin başına geçerek AK Parti Hatay İl Başkanını hedef almaya başlıyoruz. Sorsam İl Başkanı Mehmet Yeloğlu sana küfürmü etti yada kötü sözmü söyledi, diyemez çünkü mütevazi bir kişiliği buna müsade etmez, seni kapıdanmı kovdu onuda yapmaz çünkü kimseye yaptığını duymadık. O zaman Mehmet Yeloglu ile sorunumuz nedir? Görüşme talebinde bulunduk da görüşmedimi, müsait olduğu her vakitte görüşmelerini yapıyor. Göreve geldiğinden bu yana Ülkemizde yaşanan sınır ötesi harekat, Pandemi süreci, orman yangınları ve buna benzer olaylar basit atlatılacak konular değildir.
Hatay İlimizin 6 Cumhurittifakı Milletvekili ve 2 İl Başkanı vardır. Önemli olan bu iki siyasi parti temsilcilerinin şehrimiz ile ilgili göstermiş oldukları gayretleri hepimiz görmekteyiz. Bu kadar atlatılan ve yaşanılan badirelere rağmen şehrimize yatırımlar durmuyor, millet olarak hakkettiğimiz yatırımlar önümüze seriliyor.
Anlatmak istediğim bu kadar badireleri ve güzellikleri bir arada yaşarken birliğe, beraberliğe, dayanışmaya ve kenetlenmeye ihtiyacımız varken neden Hatay’ımızın AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu görevinin başındayken bu kadar olumsuz ve gerçekle ilişkisi olmayan yazılar yazılmaya devam ediyor. Bugünlerde bölünmeye, parçalanmaya değil, birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız vardır.
Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın Hatay İli iradesi hakkındaki kararını göz ardımı edeceğiz.

En az 10 karakter gerekli