“Başkan Yeşildal, Her zaman çiftçilerimizin yanındayız”

“Başkan Yeşildal, Her zaman çiftçilerimizin yanındayız”

ABONE OL
25 Nisan 2021 14:46
“Başkan Yeşildal, Her zaman çiftçilerimizin yanındayız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Yayladağı İlçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek temaslarda bulundu.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ile birlikte ilçede incelemelerde bulunan ve ilçeye hayran kalan Başkan Yeşildal, pandemi bittiği andan itibaren herkesi Yayladağı’nı görmeye davet etti.

İl Başkanı Adem Yeşildal, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen, Yürütme kurulu Üyeleri Ali Alkan, Ahmet Arslanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Yılmaz, Abdullah Diril, Yayladağı Belediyesine ait Devrent mesire alanındaki yapımı devam eden sosyal tesislerde incelemelerde bulundu. Devrent Mahallesi’ndeki yatırımların temelinin merhum başkan Mustafa Sayın döneminde atıldığını belirterek, Başkan Sayın’a hizmetleri için teşekkür ederek ruhu şad oldun dedi.


HER ZAMAN ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ
Başkan Yeşildal, ilçenin geçim kaynağı haline gelen ve yüzlerce dönüm alanda ekimi yapılan çilek meyvesinin yetiştiği alanları ziyaret ederek çiftçilere bereketli bir hasat dönemi diledi. Başkan Yeşildal, beraberindeki heyet ile birlikte yeni mahsül çilek hasadı yaptı. Yayladağı çileğinin aroması ve tadıyla eşsiz olduğunu belirten Başkan Yeşildal, herkese Yayladağı çileğini tavsiye etti.

Hükümet olarak çiftçilere her dönemde önemli destek sağlandığının belirten Yeşildal, “AK Parti ile çiftçilere büyük destekler sağlanmıştır. Buradaki çilek ekimi yüzlerce kişiye geçim imkanı sağlamaktadır. Ben de aileme gönül rahatlığıyla Yayladağı’nda yetişen çileği yediriyorum. Herkese de gerek buraya gelerek, gerekse de çarşıda pazarda satılan doğal Yayladağı çileğini tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.


MANTAR ÜRETİCİLERİNDEN BAŞKAN YEŞİLDAL’A YOĞUN İLGİ
Başkan Yeşildal, Yayladağı temasları kapsamında ilçenin başka bir geçim kaynağı haline gelen mantar üretim tesisini de ziyaret etti. Mantar üreticileri Başkan Yeşildal’a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Yeşildal da çiftçilere çalışmalarında başarı ve bereket diledi.

Pandemi döneminin sona ermesiyle beraber tüm vatandaşları Yayladağı’na davet eden Başkan Yeşildal, “Yayladağı, havasıyla, suyuyla, doğasıyla eşsiz güzellikleri bağrında barındırıyor. Tüm vatandaşları güzel ilçemiz Yayladağı’na bekliyoruz ifadelerini kullanarak ayrıca kendisine gösterilen nezaket ve ev sahipliğinden dolayı Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a ve beraberindekilere de teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli