“Başkan Yılmaz ayakkabıcı esnafını ağırladı”

“Başkan Yılmaz ayakkabıcı esnafını ağırladı”

ABONE OL
21 Temmuz 2022 19:04
“Başkan Yılmaz ayakkabıcı esnafını ağırladı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kente kazandırılacak olan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi konusunda istişarelerde bulunmak üzere Ayakkabıcı esnafını makamında ağırladı.

   
Başkan İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik ve İl Başkanı Adem Yeşildal’ın destekleri ile şehrimize kazandırılmakta olan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi konusunda istişarelerde bulunmak üzere ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız, Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi Kooperatifi, Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı ve yönetimlerini misafir etti. Esnafı kalkındıracak olan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Yılmaz, Ayakkabıcı esnafıyla gündeme yönelik konularda istişare ederek sanayi sitesinin son durumunu ve çalışmaları heyete anlattı.


AYAKKABICI ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kente kazandırılacak olan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinin hem esnafa, hem de Antakya halkına hayırlı olmasını temenni etti. Yılmaz; “Milletvekillerimiz Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik ve İl Başkanımız Adem Yeşildal’ın destekleri ile şehrimize kazandırılmakta olan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi esnafımızı kalkındıracak. Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


İstişarelerin ardından ziyaret sona erdi.
Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli