BAŞKAN YILMAZ; “BULUŞMAMIZA ENGEL YOK”

BAŞKAN YILMAZ; “BULUŞMAMIZA ENGEL YOK”

ABONE OL
3 Aralık 2021 17:29
BAŞKAN YILMAZ; “BULUŞMAMIZA ENGEL YOK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebeti ile Antakya Antakya Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

 
Düzenlenen programa Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Okul Müdürü Cuma Tuna, Belediye Başkan Yardımcıları, eğitimciler, özel eğitim öğrencileri ve aileleri katılım gösterdi.
Başkan Yılmaz programda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “ Bu anlamlı günde sizlerle olmaktan çok mutluyum. Buluşmamıza engel yok düşüncesi ile sıcacık karşılamaları ve güler yüzleri ile yüreklerimizi ısıtan özel çocuklarımızla vakit geçirmekten mutluluk duydum. Çocuklarımız bizlerden spor malzemeleri istediler. Voleybol, futbol topu ve voleybol filesi getirdik. Okulumuza hayırlı uğurlu olsun.”


Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ise konuşmasında; “ Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Nerede eğitim, nerede kitap, nerede proje, nerede etkinlik varsa Başkanımız orada. Kendisinden Allah razı olsun. Bugüne kadar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bundan sonra da bizlerle olacaktır eminim. Çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Tecimen konuşmasının devamında Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a katkılarından dolayı plaket takdim etti.
Programın sonunda Başkan Yılmaz özel eğitim öğrencileri ile sohbet etti, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

En az 10 karakter gerekli