“Başkan Yılmaz’dan sanat ve sanatçıya destek”

“Başkan Yılmaz’dan sanat ve sanatçıya destek”

ABONE OL
17 Haziran 2022 16:58
“Başkan Yılmaz’dan sanat ve sanatçıya destek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya’yı sanat, spor ve kültür kenti yapmak için var gücüyle çalışan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 7. Orontes Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali’ni ziyaret etti.

Ansam Kültür Derneği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen festival kapsamında açılan sergiyi ziyaret eden Başkan Yılmaz, eserleri yakından inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. Sanat eserlerinin üretim sürecini ziyaretçilerle paylaşan sanatçılara ve bu eşsiz sergiye emek veren herkese teşekkür eden Başkan Yılmaz tüm vatandaşları festivale davet etti.

YILMAZ: TÜM SANATSEVERLERİ FESTİVALİMİZE BEKLİYORUZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, festival kapsamında sergilenen eserlere tam not verdi. Sergi gezisinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz; “Ansam Kültür Derneği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle düzenlediğimiz 7. Orontes Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali’ni ziyaret ettik. Sanat eserlerinin üretim sürecini ziyaretçilerle paylaşan sanatçılarımıza ve bu eşsiz sergiye emek veren herkese teşekkür ediyorum.

15-22 Haziran tarihleri arasında Mahfeli Sosyal Tesisimiz ve El Sanatları Müzemizde gerçekleşecek etkinliğe tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Sanata ve sanatçıya desteğimiz her zaman sürecektir” ifadelerini kullandı.

Haber: Hikmet OTUZBİR

www.antakyatv.com

En az 10 karakter gerekli