BASK’tan sağlık çalışanlarına karanfil

BASK’tan sağlık çalışanlarına karanfil

ABONE OL
23 Haziran 2021 10:35
BASK’tan sağlık çalışanlarına karanfil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa adı BASK olan Bağımsız Sağlık Sen Genel Merkez Yöneticisi ve aynı zamanda Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı olan Metin Yılmaz koronavirüs sürecindeki yoğun çaba ve emeklerinden dolayı sağlık çalışanlarına karanfil takdim etti. Yılmaz, ayrıca Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’na da plaket sundu.

YILMAZ: SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ

Karanfil dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Bilindiği üzere tüm dünya ile birlikte Covid-19 salgın hastalığı ile büyük bir mücadele hatta savaş içindeyiz. Bu savaşta en ön cephede gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanı arkadaşlarımız her şeyini ortaya koymuşlardır. Bu mücadelede çok acı kayıplar verdik. Kardeşlerimizin hayatlarına mal oldu. Çocuklarımızdan, ailelerimizden ayrı kaldık. Evlat kokusuna hasret kaldık. Ama başardık. Şu an tüm Türkiye’de hasta sayımız açısından en az il olduk. Hatay E.A.H Aşı koordinatörü Dr. Figen Dumanlı ve ekibinin üstün çalışmaları ile  de aşılama sayısında da Türkiye’de ilk sıralara geleceğiz. Ekip tam bir uyum içinde sorunlara anında müdahale ederek çözüm oluşturması ve bugün bu yoğunluğa rağmen güler yüzleri ile de vatandaşların taktirini topladığına şahit olduk. Bu başarı Valimizden Sağlık Müdürümüze, Başhekimden hemşiresine, doktorundan temizlik görevlisine güvenliğine kadar bir ekip çalışmasının ürünüdür. Ülkemizin mücadele nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağından özgürlüğüne kavuşmasındaki üstün başarı ve mücadelesi için, bütün sağlık çalışanı arkadaşlarımız adına Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’na bu plaketi vermekten onur duyuyorum. Ayrıca tüm hemşirelerimiz güvenlik kardeşlerimiz temizlik personeli arkadaşlarımız adına da karanfilleri taktim ediyoruz. Bu illetle mücadele, millet olarak bir olduğumuzda hiçbir şeyin önümüzde duramayacağını kanıtlamıştır. Bu süreçte canlarını ortaya koyan sağlık çalışanı arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim” dedi.                                  

BAYRAKÇIOĞLU: BU BAŞARI GURUR KAYNAĞIMIZDIR

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu da, “Bu başarı hepimiz için bir gurur kaynağıdır. Ülkemizin başta Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gecesini gündüzüne katarak mücadele eden Sağlık Bakanımızın ile birlikte tüm halkımızın kazanımıdır. İlimizin Türkiye de ilk sırada olması da ayrıca verilen mücadelenin boşa gitmediğinin göstergesidir. Sayın Valimizin verdiği destek ile Sağlık müdürümüzün koordinatörlüğünde ulaşılmış bir başarıdır. Tüm çalışan arkadaşlarım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli