Beşaslan’da Kütüphane ve Bilim Merkezi açıldı

Beşaslan’da Kütüphane ve Bilim Merkezi açıldı

ABONE OL
24 Eylül 2021 11:04
Beşaslan’da Kütüphane ve Bilim Merkezi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adını Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013’te gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Meryem Zor’dan alan Reyhanlı Beşaslan Meryem Zor İlk ve Ortaokulunda Kütüphane ve Bilim Merkezi açıldı.

Okul yönetimi önderliğinde Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) desteği ve hayırseverlerin katkıları ile hazırlanan Kütüphane ve Bilim Merkezi düzenlenen tören ile hizmete açılırken törene Reyhanlı Beşaslan Meryem Zor İlk ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Koluçolak,Okul yöneticileri, Öğretmenler, Öğrenciler, Veliler ve Hayırseverler katıldı.

Reyhanlı Beşaslan Meryem Zor İlk ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Koluçolak yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizin araştırma yeteneğinin gelişmesine katkı sağlayacak olan Kütüphane ve Bilim Merkezimizi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.Bugün kıymetli eğitimci kadromuzun girişimleri Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülgani Şanverdi, Hatay Gazeteciler Cemiyeti, hayırseverler Mahmut Eren, Hasan Koç, Hannan Gölge , Ahmet Sabırlı ve köy haklının destekleri  ile tamamladığımız Kütüphane ve Bilim Merkezimizi hizmete açıyoruz. Kütüphanemizden sadece öğrencilerimiz değil tüm köy halkının da faydalanacağını belirtmek istiyorum. Ayrıca Kütüphane ve Bilim Merkezi çalışmalarımızın start aldığı günlerde organizasyonun başında yer alarak büyük katkılar sağlayan önceki dönem okul müdürümüz Ferruh Gültepe’ye da şükranlarımı sunuyor, büyük bir özveri ile hazırladığımız Kütüphane ve Bilim Merkezimizin Beşaslan’a hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Reyhanlı Beşaslan Meryem Zor İlk ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Koluçolak konuklara Kütüphane ve Bilim Merkezini dolaştırarak bilgilendirmeler yaptı.Konuklara ayrıca Kütüphane ve Bilim Merkezininin ilk anından bugüne geliş öyküsü Beşaslan Meryem Zor Ortaokul Müdür Yardımcısı   Erdoğan Arslan Tarafından hazırlanan slaty gösterisi ile anlatıldı.

Reyhanlı Beşaslan Meryem Zor İlk ve Ortaokulunda Kütüphane ve Bilim Merkezi açılış programı konuklara sunulan ikramlar ile son buldu.

En az 10 karakter gerekli