Cumhur İttifakı Hatay’ın cenneti Belen’de buluştu

Cumhur İttifakı Hatay’ın cenneti Belen’de buluştu

ABONE OL
7 Mayıs 2021 22:06
Cumhur İttifakı Hatay’ın cenneti Belen’de buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin Hatay’ın cennet köşelerinden olan Belen Soğukoluk’ta br araya geldi. Havaların ısınmaya başladığı şu günlerde buz gibi yayla havasının tadını çıkaran heyet, doğal güzelliklere hayran kaldı.


ERBAŞ: BU GÜZELLİĞE HAYRAN KALMAMAK İMKANSIZ
İbrahim Gül’ün başkanlığa seçilmesiyle dönüşüm içine giren Belen’in en turistik yaylası olan Soğukoluk’a hayran kalan Erbaş, “Hatay, her zaman gönlümüzün en nadide köşesinde yer alır. Adem Yeşildal ve Belediye Başkanı İbrahim Gül ile geçmişten gelen dostluğumuz var. Kendisi ile böyle güzel bir yerde bir araya gelmek tarifi imkansız bir duygu. Belediye Başkanımız İbrahim Gül’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yayla insana çok iyi gelir. Her zaman ziyaret edeceğim yerler arasında yer alıyor. Tüm vatandaşlara buraya gelerek bu doğal güzelliğin tadını çıkarmalarını tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.
YEŞİLDAL: SİZLERİ HATAY’DA AĞIRLAMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM
AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal da yaptığı açıklamada, “Belen, ilimizin en nadide ve benzersiz ilçelerinden birisi. Ben her zaman Soğukoluk Yaylası’na hayran kalmışımdır. Sizleri burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Bu yaylanın güzelleştirilmesinden emeği geçen başta İbrahim Gül başkanım olmak üzere geçmiş tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesi de pandemi biter bitmez bu cennet köşeyi görmeye davet ediyorum. Sayın milletvekilim Ahmet Erbaş, Hatay’ımıza ve Belen’imize hoşgeldiniz” dedi.
GÜL: BELEN’İ MARKA KENT YAPACAĞIZ
İbrahim Gül de misafirlerini Soğukoluk Yaylası’nda ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek şunları söyledi, “Biz Belen’e hizmetkar olmaya geldik. Gecemiz gündüzümüz bu minvalde geçiyor. Kısa zamanda çok iş yaptık. Cumhur İttifakı’nın destekleriyle daha çok işimiz var. Biz Belen’i marka kent yapacağız. Soğukoluk Yaylası da ilçemizin önemli değerleri arasında. Sizleri böyle benzersiz bir manzarada ağırlamaktan dolayı onur duydu. Hepiniz hoşgeldiniz.”
Konuşmaların ardından heyet, yaylayı gezerek doğanın tadını çıkardı. Ziyaret, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

En az 10 karakter gerekli