DEFNE’DE 6 BİN 737 KONUT İNŞAATI SÜRÜYOR
HATAY’ın Defne ilçesine bağlı Ballıöz, Çökek ve Koçören Mahallelerinde 6 bin 737 konut inşaatı ve çevre donatılarının düzenlemeleri sürüyor.
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Defne ilçesindeki çeşitli mahallelerde yükselen TOKİ Afet Konutları ile sosyal yaşam alanlarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden gelinen son aşamalar hakkında bilgi alan Vali Masatlı, projenin bölgenin yaşam standartlarını önemli ölçüde yükselteceğini vurguladı. Vali Masatlı, bu konutların vatandaşlara güvenli, modern ve ferah bir yaşam alanı sunacağını belirtti.
“KONUTLARI KISA SÜREDE VATANDAŞIN İSTİFADESİNE SUNACAĞIZ”
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Vali Masatlı, “Ballıöz Mahallesi’nde 7. bölge 4. etap 1326 adet konut, 1 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi, Çökek ve Koçören Mahallelerinde 7. bölge 2.etap 1116 adet konut,1 adet 7 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi, Koçören Mahallesinde 7. bölge 3.etap 887 adet konut,1 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi, 4. bölge 2. etap 1007 adet konut 2 adet ticaret merkezi ve 2 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi, 7. bölge 5.etap 552 adet konut, 1 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi, 4.bölge 1.etap 817 adet konut, 1 adet 6 dükkanlı ve 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi, 7. bölge 6.etap 618 adet konut, 1 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 5. bölge 1 adet 10 dükkanlı ticaret merkezi - 1 adet 6 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ile 7. bölge 7. etap 414 adet konut, 2 adet 6 dükkanlı ticaret merkezi ve 6. bölge 2 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi sürüyor. Konutlarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız” ifadelerini kullandı.