DİKER: “PALMİYE HASTANESİ GÜÇLÜ KADROSUYLA HİZMETE DEVAM EDİYOR”

DİKER: “PALMİYE HASTANESİ GÜÇLÜ KADROSUYLA HİZMETE DEVAM EDİYOR”

ABONE OL
28 Nisan 2023 18:06
DİKER: “PALMİYE HASTANESİ GÜÇLÜ KADROSUYLA HİZMETE DEVAM EDİYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdür Yardımcılığını başarıyla yürüten Tülay Kulu, İskenderun Palmiye Hastanesi Genel Müdürü olarak, sağlık alanında gerçekleştirdiği uygulamalarla önemli başarılara imza atan ve bölgenin sevilen doktorlarından Üroloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Diker, İskenderun Palmiye Hastanesi’ne başhekim olarak atandı.

İskenderun Palmiye Hastanesi’nin tıbbi donanımı ve deneyimli uzman kadrosuyla hizmet verdiğini belirten Başhekim Op. Dr. Yusuf Diker, sağlık sektöründe önemli gelişmelere ve yeniliklere imza atmaya devam edeceklerini vurguladı.

“Sağlığınızı Önemsiyoruz”

Başhekim Op. Dr. Diker, “İskenderun Palmiye Hastanesi Ailesi olarak; hastalarımıza en iyi tanı ve tedavi hizmetlerini sunmak, hastalarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini arttırmak, bizim için çok değerlidir. Vatandaşlarımızın bize güvenmeleri ve bizi tercih etmeleri, en büyük gurur kaynağımız olmuştur. Hastalarımıza en iyi tanı ve tedavi hizmeti sunarak, yaşam kalitelerini yükseltmek, bizim için her şeyin üzerindedir. Alanında uzman hekim, diyetisyen, psikoloğun yer aldığı ekibimizle, kaliteden ödün vermeden sağlık hizmeti sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli