En iyi maçlarımızdan birini oynadık

En iyi maçlarımızdan birini oynadık

ABONE OL
21 Eylül 2021 14:27
En iyi maçlarımızdan birini oynadık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları futboldan çok memnun kaldığını belirten başarılı teknik adam Hatayspor’daki kariyerinin en güzel maçlarından birini oynadıklarını ifade etti

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları harika futbolla birlikte 2-1 kazandıkları Yukatel Kayserispor maçını değerlendirdi.  Maçtan önce de müsabakanın zor geçmesini beklediklerini ifade eden Ömer Hoca,  maça iyi başladıklarını ve ilk dakikalarda iki önemli fırsat bulduklarını söyledi. Yedikleri golden sonra takımının çok büyük bir karakter gösterdiğine vurgu yapan başarılı çalıştırıcı maçı çevirmeyi başaracaklarına olan inancını hiç kaybetmediğini dile getirdi.

İKİNCİ YARI OYUNU DOMİNE ETTİK

Ömer Hoca, “Devre arasında oyuncularımızla maçı çevirebileceğimizi konuştuk. İkinci yarı muhteşem bir futbol sergiledik. Muhteşem bir oyun vardı ikinci yarıda. Bana göre belki de benim Hatayspor’da göreve başladığım günden beri izlediğim en iyi futboldan birisini izlediğimi düşünüyorum. Güzel bir galibiyet, çok fazla pozisyona girdik. İkinci yarı özellikle çok domine oynayan bir Hatayspor vardı, mutluyuz. Tabii çok fazla zamanımız yok, gönül isterdi ki bir gün daha fazla dinlenelim ama maalesef rakibimiz Göztepe mesela 5 gün dinlenirken biz, fazla dinlenmeden Çarşamba günü bir deplasman maçına gideceğiz. İyi bir gidişatımız var, bunu devam ettirmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Maç sonu değerlendirmesinde taraftarlara teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Ömer Hoca, “Burada bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onlar da hiçbir zaman inançlarını kaybetmediler, 90 dakika boyunca sürekli bizi motive ettiler. İnanılmaz bize destek oldular. Onların da bu desteği bizim maçı çevirmemize yardımcı oldu” ifadesini kullandı.

En az 10 karakter gerekli