Erzin’de ülkücülerden Kızılay’a kan bağışı

Erzin’de ülkücülerden Kızılay’a kan bağışı

ABONE OL
8 Temmuz 2021 10:27
Erzin’de ülkücülerden Kızılay’a kan bağışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Erzin ilçe teşkilatı, Ülkü Ocakları ve Türk Kızılay’ı Hatay Şubesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Kan acil değil, her zaman ihtiyaçtır, Vatanseverlik senin kanında var’ sloganıyla bağış kampanyası gerçekleştirildi.

Hatay’ın ilçelerindeki birçok noktada bulunan merkezler ve düzenlenen kampanyalar ile Hastanelerde ihtiyacı olan hastalara kan yetiştirmeye çalışan Kızılay ekipleri MHP ilçe teşkilatı, ülkü ocaklarının daveti üzerine Erzin’in Cumhuriyet meydanında mobil istasyon kurdu. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Şener yönetim, partililer, Erzin Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Oktay, ülkücülerin de destek verdiği kan bağışı etkinliği Cumhuriyet Meydanında kurulan mobil kan alım istasyonunda yapıldı.

ŞENER: HERKESE SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM

Düzenlenen kampanyada kan bağışında da bulunan MHP İlçe Başkanı Ali Şener, böyle anlamlı organizasyona katılım yapan ve destek veren Emniyet Müdürü Atilla Can, ilçe jandarma komutanı Yüzbaşı Ahmet Refik Özsoy’a duyarlılık gösteren partililer ile vatandaşlara kan bağışında bulundukları için teşekkür etti, sağlıklı günler diledi.

En az 10 karakter gerekli