FEN İŞLERİ EKİPLERİ HUMMALI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORLAR

ABONE OL
21 Ekim 2020 11:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yeni yol açma, bakım, onarım ve parke kaplama çalışmalarını sürdürüyorlar.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın talimatları ile ilçe genelinde hummalı çalışmalar gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri, vatandaşların sorunlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için birçok mahallede eş zamanlı çalışmalar gerçekleştiriyorlar.
Yapılan çalışmalarla ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli ulaşım sağlanmaları için ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Fen İşleri ekiplerimizce son olarak Tekebaşı Mahallesi 387. Sokak’ta yol genişletme ve tesviye çalışması gerçekleştirdik. 212’nci Sokak’ta eskimiş kırık ve çökmüş mazgallar temizlenerek yenileme çalışması gerçekleştiriyoruz. General Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde parke öncesi yol genişletme ve tesviye çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yaylıca Mahallesi’nde yeni yol açma çalışması yapıldı. Sutaşı Mahallesi’nde mazgal çalışmaları gerçekleştirdik. Tomruksuyu Mahallesi’nde yol dolgu çalışması gerçekleştirdik. Vakıflı Mahallesi’nde yol kenarında su kanalı yapım çalışması gerçekleştiriyoruz. Atatürk Mahallesi Yeşil Sokak’ta yol genişletme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurtderesi Mahallesi ile Vakıflı Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli