Gül: 40 yıllık özlemi gerçekleştiriyoruz

Belen’in 40 yıllık özlem ve hasretiyle beklediği Devlet hastanesinin inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, seçildiği günden itibaren çalışmalarına sağlık hizmetiyle başlayarak 40 yıllık hastane hasret ve özlemini gidermek için kolları sıvadıklarını ifade etti.

Başkan Gül, Cumhur ittifakı milletvekillerimiz A. Kadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı'nın girişimleriyle Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın olurları ile temelini attığımız Devlet Hastanesi inşaatının büyük bölümü tamamlandı” dedi.

KABA İNŞAATI BİTTİ

Başkan Gül, Hastanenin kaba inşaatının büyük ölçüde tamamlandı. Yakın bir tarihte ince işleri ve sağlık ekipmanlarını getirip yerleştirmeyi hedeflediklerinin altını çizdi.

15 YATAKLI ENTEGRE DEVLET HASTANESİ

Belen’in 15 yataklı entegre Devlet Hastanesi, bodrum, zemin ve 1.kat olmak kaydıyla 3 kattan oluşuyor.

2022 MAYIS AYINDA AÇILIŞINI YAPMAYI HEDEFLİYORUZ

Belen Devlet Hastanesinin 2022 yılı mayıs ayı itibarıyla açılışını yapmayı ve halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Gül; Biz halkımızın birinci öncelikli talebi olarak gördüğümüz sağlık ihtiyacı olan Devlet hastanesinin temelini atarak işimize başladık. 2022 yılının mayıs ayı itibarıyla Hastanemizin açılışını yaparak Belen halkının 40 yıllık özlem ve hasretini sevinç içerisinde yerine getirmeyi hedefliyoruz. Halkımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.