Gülistan Defne’de çıtayı yükseltiyor

Gülistan Defne’de çıtayı yükseltiyor

ABONE OL
1 Aralık 2021 13:01
Gülistan Defne’de çıtayı yükseltiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ilçede yaptığı çalışmalarla eğitimin her boyutunda çıtayı yükseltiyor.

Müdür Gülistan, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun tam desteğiyle ilçede eğitimde kaliteli çalışmalar yapılmasını amaçlıyor. Mesleki eğitim, okul eğitimi ve daha pek çok alandaki çalışmaları kontrolünde tutan Gülistan, Defne’den başarılı bireyler yetişmesi için gecesini gündüzüne katıyor.


BAŞARILI ÖĞRENCİLERLE KAYMAKAM ŞENGÖK ZİYARET EDİLDİ
Müdür Gülistan, bu anlamda Antalya’da 35 ülkenin katılımı ile yapılan uluslararası GASTROANTALYA Festivalinde takım halinde birinci olan Nimet Fahri Öksüz MTAL öğrencileri ile birlikte İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök’ü ziyaret etti. Nimet Fahri Öksüz MTAL öğrencileri Merve Nur Yarar, Funda Kızgın, Kenan Şebekoğlu, Ali Demirci ve Eylül Emir’den oluşan yarışma ekibi, Kaymakam Şengök’e programda elde ettikleri başarılarını anlattılar. Kaymakam Şengök, başta öğrenciler olmak üzere okul yöneticileri Murat Şahin’i ve Okul Müdürü Mehmet Nur’u Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’ı tebrik etti.
Kaymakam Şengök, kabul esnasında öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek ”Gastronomi şehri olan İlimizden ve özellikle de İlçemizden bir okulun böyle bir yarışmada başarılı olması bizi mutlu etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bu yarışmaya katılımda öncülük eden Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize ve emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.


MESLEKİ EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET EDİLDİ
Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ilçede mesleki eğitim kurumlarını ziyaret ederek eksikleri yerinde tespit ediyor. Gülistan, bu kapsamda, Şube Müdürü Mahmut Doğan ile birlikte Şehit Serkan Talan MTAL’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında okulun bölümlerini gezen Müdür Gülistan, Okul Müdüründen okulun genel durumu, ihtiyaçları atölye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Müdür Kemal Gülistan Okul İdarecilerine ve çalışanlarına başarılar diledi. Gülistan, Defne’de eğitime değer katmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli