“Günay: Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız”

“Günay: Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız”

ABONE OL
1 Mayıs 2021 16:28
“Günay: Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Antakya Şube Başkanı Şemsettin Günay, her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşların yanlarında olduklarını belirtti.

Başkan Günay, Antakya halkının yardımlarıyla oluşturulan konserve etlerin ve gıda kolilerinin ihtiyaç sahiplerine titizlikle ulaştırıldığı söyledi. Pandemi döneminde tüm kurallara uyulduğunu belirtti.

GÜNAY: YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Ramazan ayında yardımların artarak devam edeceğini ifade eden Günay, “Yapılan hane ziyaretleri ile vatandaşımızın her zaman yanındayız. Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ihtiyaç sahiplerinin evine kadar gıda ve konserve et yardımlarını götürüyoruz. Ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımızı yasak günlerinde de sürdürüyoruz. Hayırseverler tarafından bağışlanan kurbanlardan elde edilen konserve etler gönüllü ekipler ve Kızılay ekiplerimiz tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devem edecek. 

Gıda kolilerimizi de belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu vesileyle tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Gücü yeten herkesi Kızılay’a yardım yapmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli