Hambolat'tan Hatay Devlet Hastanesi'ne tam not

Hambolat'tan Hatay Devlet Hastanesi'ne tam not

ABONE OL
14 Ocak 2021 11:16
Hambolat'tan Hatay Devlet Hastanesi'ne tam not
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mahmut Bayrakçıoğlu yönetiminde tüm hijyen ve kalite kriterlerine ödün verilmeyen Hatay Devlet Hastanesi, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve beraberindeki heyet hastaneye tam not verdi.

İl sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı ve Halk Sağlığı Hizmetleler Başkanının refakatinde Hatay Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

Müdür Hambolat ve beraberindeki heyeti, Hastane Başhekimi Mahmut Bayrakçıoğlu ve Yöneticileri karşıladı. Sağlık Bakanı ve Bilim Kurulunun almış olduğu kararlar neticesinde, ilk etapta belirlenen hedef gruplara yönelik aşılamanın yapılacağı hastanelerden birisi olan Hatay Devlet Hastanesinde Kovid-19 poliklinikleri ve standartları Sağlık Bakanlığınca belirlenen aşı odası hizmetleri ve uygulama alanlarında incelemeler yapan Müdür Hambolat uygulamaları yerinde değerlendirdikten sonra beraberindeki heyet ile birlikte hastaneden ayrıldı. Hambolat ve beraberindeki heyet, hazırlıklarını en iyi şekilde yerine getiren Hatay Devlet Hastanesine tam not verdiler.
  

En az 10 karakter gerekli