HAMED ENZO HATAYSPOR’DA

HAMED ENZO HATAYSPOR’DA

ABONE OL
28 Haziran 2022 08:41
HAMED ENZO HATAYSPOR’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, 19 yaşındaki forvet oyuncusu Kanadalı Nanook F.C. Akademi’de 11 numarayı terleten Fildişi Sahilleri Oyuncusu Hamed Enzo’yu kadrosuna kattı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, A. Hatayspor’un kadrosuna katılan başarılı sporcu Hamed Enzo ile basın toplantısı gerçekleştirdi.

World17 katkılarıyla bir araya gelen Nanook F.C. ve Hatay Büyükşehir Belediyesi anlaşma yaparak Hamed Enzo ile 3 yıllık sözleşme yapılacağını açıklandı.

GARİPOĞLU: LÜTFÜ BAŞKANIMIZIN HATAYSPOR’UN TANITIMI İÇİN SEFERBER OLACAĞINI SÖYLEMESİ İLE BU PROJEYİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Nanook Klüp ve Word17 Group Yönetim Kurulu Başkanı Adam Evren Garipoğlu yaptığı açıklamada, “ Göztepe -Hatay 2021-2022 sezonunda başkanımızın katkılarıyla Hatay’da bir küçük toplantımız oldu. Ve orada bir fikir geliştirdik. Bu fikir Kanada’da bir spor kulübünün kurulması oldu.  Bu kulüp vasıtasıyla Türk gençlerimizi yurt dışında bulunan takımlara transferinin gerçekleştirilmesi ve aynı zamanda da yurt dışında Türkiye’ye gelen yabancı oyuncuların, vasıflıların ve yeteneklilerin  Türkiye’ye getirilerek belirli bir dönem geçtikten sonra yabancı kulüplere satılmasını planlayan bir proje  ile yola çıktık. Lütfü başkanımız da Hatay’ın tüm imkanları ile Hatayspor’un da tanıtımı için seferber olacağını söylemesi ile bu projeyi gerçekleştirdik. Word17  Akademi adıyla Kanada’daki takımımızın ismini Nanook klüp olarak değiştirdik.” dedi.

“BURAYA TOPLAMDA 22 FUTBOLCU GETİRDİK”

Hatayspor’un başarına başarı katmak amacıyla ilerleyen zamanlarda da sporcu sunacaklarını da sözlerine ekleyen Garipoğlu, “ Biz ihtiyacımız olan profesyonel futbolcuları başkanımızın da tavsiyesi ile Hatay’da seçimlerini yapma kararı aldık ve buraya toplamda 22 futbolcu getirdik. Bu futbolcular totelde 13 farklı ülkeden geldi. Ve birçoğu daha önce farklı liglerde oynamış ama birçoğu da yeni profesyonelliğe imza atacak sporculardır. Gecesini gündüzüne katan bütün teknik ekip ve  hocalarımız sporclarımızı da izlediler. Bir sporcumuzu Hatayspor’a katmaya karar verdiler. Şu an seçmeler devam ediyor. Belki birkaç sporcu Nanook F.C. üzerinden Hatayspor’a katılacak” diye konuştu.

Garipoğlu ayrıca desteklerinden ötürü Göztepe Kulübü Başkan Vekili ve Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine yeni seçilen Talat Papatya’ya teşekkür etti.

“GÜZEL VE BÜYÜK HEDEFLER KOYDUK”

A.Hatayspor’un gücüne güç katacak profesyonel sporcular ile sözleşme imzaladıklarını altını çizen Başkan Savaş, “ Hatayspor Süper Lig’e çıktıktan sonra biz gerçekten de güzel ve büyük hedefler koyduk. Ama bu güzel ve büyük hedeflere ulaşmak için de belli mesafeleri almamız gerekiyordu. Öncelikle kendimizi Süper Lig’de ıspat etmemiz ve kalıcı olduğumuzu göstermemiz gerekiyordu. Çok şükür iyi yıl boyunca birinde 6. birinde de 12. olduk. Türkiye’deki ekonomik problemler ve spor dünyasının gelmiş olduğu durum bizi bu hedefler için acele etmeye itti. Biz artık daha kaliteli ama daha ekonomik bir futbol takımı yapmak ve Hatay’ımızın ve ülkemizin geleceğine katkı sağlamak  istedik. Bu nedenle bir kardeşimizi Hatayspor bünyesine katmaya karar verdik” açıklamalarında bulundu.

“EKONOMİK AMA GELECEK ADINA UMUT VADEDEN FUTBOLCULARI BÜNYEMİZE KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Savaş konuşmasının devamında şu sözleri söyledi: Ekonomik ama gelecek adına umut vadeden futbolcuları bünyemize katmaya devam edeceğiz. Yurtiçi ve yurtdışından pahalı futbolcu almaktansa kaliteli , gelecek vadeden ve bize katkı sağlayacak futbolcuları tercih ediyoruz. Biz takımı daha da güçlendirmek ve Hatay’ın marka değerini yükseltmek istiyoruz”

ENZO: BİRLİKTE ÇOK İYİ ŞEYLER BAŞARACAĞIMIZA EMİNİM

Başarılı sporcu Hamed Enzo da , “Burada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Ümit ediyorum ki bu yeni bir başlangıç olacak. Birlikte çok iyi şeyler başaracağımıza eminim. Benim katkılarımla takımın daha ileriye gideceğine inanıyorum” dedi.

Basın açıklamasının ardından Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hamed Enzo’ya Hatayspor forması hediye etti.

En az 10 karakter gerekli