Hatay Voleybol Spor Kulübü Şampiyon Oldu

Hatay Voleybol Spor Kulübü Şampiyon Oldu

ABONE OL
16 Haziran 2021 16:22
Hatay Voleybol Spor Kulübü Şampiyon Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz sezon maddi imkansızlıklar sebebi ile Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’inden çekilmek zorunda kalan Hatay Voleybol Gençlik Ve Spor Kulübü 2020-2021 bölgesel voleybol liginde tüm maçlarını kazanarak Hatay Şampiyonu oldu.
Antakya Kapalı Spor Salonunda oynadığı maçlarda Samandağ Belediye sporu 3-2, Samandağ Cilli Gençlik Sporu 3-0 yenerek Hatay Şampiyonu olan Hatay Voleybol Gençlik Ve Spor Kulübü takımının bölge maçları sonrasında yeniden 2.lig’eyükselmesine kesin gözü ile bakılıyor.
Hatay Voleybol Spor Kulübü için verdiği mücadele herkes tarafından bilinen kulüp başkanı ve aynı zamanda takım antrenörü olan Mehmet Bekmez yaptığı açıklamasında :” Daha önce Türkiye kadınlar voleybol 2. Ligi’nde mücadele ederken maddi imkansızlık nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalmıştık.Takım olarak bizler hiç yılmadık ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik.Bugün rakiplerimizi yenerek bölgesel ligde Hatay Şampiyonu olduk.Güzel mücadele eden tüm oyuncularımı yürekten kutluyor daha bir çok başarılara imza atacaklarına inandığım takımıma başarılar diliyorum.İnşallah final grubunda da Şampiyon olarak kupamızı ilimize kazandıracağız. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederken forma sponsoru olan Halil Reis inşaat sahibi Halil Doğan beye ve kardeşi Celal Doğan beye teşekkür ediyorum.”dedi.

En az 10 karakter gerekli