HATAY’DA “GÜÇLÜ KADINLAR BAĞIMSIZ NESİLLER” PROGRAMI BAŞLADI

HATAY’DA “GÜÇLÜ KADINLAR BAĞIMSIZ NESİLLER” PROGRAMI BAŞLADI

ABONE OL
25 Eylül 2025 14:24
HATAY’DA “GÜÇLÜ KADINLAR BAĞIMSIZ NESİLLER” PROGRAMI BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilay Hatay İl Başkanlığı koordinesinde düzenlenen Güçlü Kadınlar Bağımsız Nesiller programının açılış töreni düzenlendi.
Törene Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı ile birlikte İl Protokol eşleri, Yeşilay İl Başkanı İbrahim Kuyubaşıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilay İl Yönetimi ve ilgili birim temsilcilerinin de katılımıyla Hatay MKÜ Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Aile içerisindeki etkinliği ve genç nesillerimizin bağımlılıklardan korunmasındaki rolüyle toplumun sağlıklı dönüşümünün önemli unsurlarının basında gelen kadınların bilinçlendirilmesinde, güçlendirilmesinde ve bu süreçlerin desteklenerek gelecek nesillerin bağımlılıklardan uzak yetişmesine öncülük eden Yeşilay’ın çalışmalarının çok kıymetli olduğunu vurgulayan Masatlı, “Kadınlarımız, aile ve toplum bağlarımızın en güçlü dinamiklerindendir. Onların bilinçli ve güçlü duruşu; bağımlılıklar karşısında ailemiz başta olmak üzere tüm toplumumuza sağlam bir kalkan oluşturacaktır. Bu sayede çocuklarımız güvenli, sağlıklı ve umut dolu bir geleceğe hazırlanacaktır” diyerek programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Programda Yeşilay yetkilileri tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

En az 10 karakter gerekli