“Hatay’ın AK Sultan’ı Samandağlı vatandaşlarla buluştu”

“Hatay’ın AK Sultan’ı Samandağlı vatandaşlarla buluştu”

ABONE OL
29 Temmuz 2021 21:00
“Hatay’ın AK Sultan’ı Samandağlı vatandaşlarla buluştu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti teşkilatlarının gülen yüzü olan Hatay’ın AK Sultanı AK Parti Hatay Milletvekili Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte saha çalışmalarına ağırlık verdi. Her fırsatta Hatay’a gelerek vatandaşların yanında olan Vekil Çelik, bugünkü programının tamamını Samandağı’na ayırdı.

VEKİL ÇELİK, İŞLETMECİLERE BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

Vekil Çelik, ilçe temasları kapsamında Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir ile birlikte Kadın Gişemciler Derneği Üyesi ve “Müfidenin yeri” işletmesi sahibi Müfide Yılmaz’ı iş yerinde ziyaret ederek hayırlı işler, bol kazançlar diledi. İlçe Sağlık Müdürü Şafak Miçoğulları’nı ziyaret eden Çelik, ilçedeki aşılanma oranı hakkında bilgi aldı. Aşı alanında bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Çelik, aşı olmayan tüm vatandaşlara da bir an önce aşılarını olmalarını tavsiye etti. İlçe yönetim kurulu üyesi Hüseyin Hüzmeli’nin vefat eden annesi merhume Retine Hüzmeli için taziye ziyaretinde bulunan Çelik, buradaki ziyaretin ardından soluğu Samandağ Esnaf vee Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları’nın yanında aldı. Gündeme yönelik sohbetin ardından Samandağ Ziraat Odası Başkanı Semir Kamacı’yı ziyaret eden Çelik, sırasıyla Vıp Modern Baby Spa Aktivite Merkezi işletmesi sahibi Selcan Rencüs Kabağan’ı, Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Mahmut Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini, Samandağ Kadın Girişimi Kooperatifi üretimevi Başkanı Yeliz Beyaz ve yönetim kurulu üyelerini, Av.Zeynep Züber’i işyerlerinde ziyaret etti. Kadın işletmecilerle uzun uzun sohbet eden Vekil Çelik, Samandağ’da ve Hatay’ın genelinde kadınların çalışma hayatına daha fazla katılmalarını istediğini belirtti ve işletmecilere bol kazançlar diledi.

ÇELİK: HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Vekil Çelik, “Biz iyi günde de kötü günde de her zaman vatandaşımızın hizmetkarıyız. Her zaman da onların yanında olacağız. Bugün Samandağ’daydık. Burada insanlar binlerce yıldır kardeşlik ortamı içinde yaşıyor. Bizlere her zaman tevccüh göstererek işyerlerini evlerini açtılar. AK Parti’mizin davasını kendilerine anlatma imkanı bulduk. Sorunlarını isteklerini dinlediğimiz vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi ve sevgi için hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah Samandağ için de Hatay için de yatırımlarımız, iş sahiplerine desteklerimiz sürecek. Kadınlarımızın çalışma hayatının içinde olmasından dolayı ayrıca gurur duyuyorum. Daha fazla kadınımızı iş hayatında görmek en büyük mutluluk sebebi benim için. Bizleri Samandağ’da ağırlayan yüreklerini açan tüm vatandaşlara, AK Parti İlçe Başkanımız Semir Özdemir’e ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Özlem Meriç Bolatoğlu’na da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli